alex-loup-mwINQsW2KJs-unsplash

Tiffany houdt van ontkiemende schoonheid en ontluikende verhalen. Van de eerste zonnestralen op haar huid en de geur van verse bloemen. Alles is inspiratie. Als een spons absorbeert ze invloeden, die duizenden ideeën vormen in haar hoofd. Ontembaar, bijna. De zoektocht naar de perfecte balans tussen chaos en rust, creativiteit en eenvoud, vertaalt zich ook in haar ontwerpen. Ze streeft ernaar om voor ieder project het perfecte canvas te creëren, met ruimte voor een groeiend verhaal.

Haar traject is een weerspiegeling van verschillende passies. Na haar opleiding tot interactief communicatie manager, behaalde ze in 2016 haar Master in de Interieurarchitectuur aan de Universiteit van Antwerpen. Ervaring deed ze op bij c[ak’sent] interieurarchitecten, waar haar liefde voor detail extra gevoed werd. Na een mooie periode vol nieuwe kennis en input, besloot ze eind 2018 haar buikgevoel te volgen en verder te schrijven aan haar eigen verhaal.

Bij Tiffany kan je terecht als je nood hebt aan een persoonlijke aanpak met aandacht voor jouw verhaal. Op een zachte maar kordate manier loodst ze jouw project doorheen alle fases richting het gewenste eindresultaat. Functionaliteit is één van haar stokpaardjes, in perfecte symbiose met oog voor detail en liefde voor esthetiek. Verwacht bij haar geen statement architectuur, maar een tijdloos geheel waarbij pure materialen en minimalistische eenvoud centraal staan.